Korunosat titaani ja niobium

Parhaat materiaalit allergisille. Jos on ollut ongelmia kirurginteräksen kanssa, jota jotkut yliherkät ihmiset eivät pysty käyttämään, niin niobium ja titaani on paras valinta.

Niobium (kemiallinen merkki Nb) on turvallisin metalli allergisille ja herkkäihoisille. Jos et ole koskaan pystynyt käyttämään mitään metallikoruja, pystyt käyttämään niobiumia, sillä se on puhdas alkuaine (99,99 %), johon ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Niobium ei reagoi ihon kemian kanssa, eikä ruostu eikä tummu.

Titaani (kemiallinen merkki Ti) on vahva kuin teräs ja kevyt kuin alumiini. Se ei ruostu eikä tummu. Titaanin puhtausluokat 1 ja 2 ovat lähes puhdasta titaania ja turvalliset herkkäihoisille ja allergisille. Titaani ei reagoi ihon kemian kanssa, siihen ei vaikuta auringon valo eikä suolavesi. Tulihelmi myy 1. puhtausluokan titaania, joka on paras saatavilla oleva laatu, se sisältää 99,5 % titaania.
Huomaa määräalennus! Jokaisen tuotteen sivulla on määräalennustaulukko (poikkeuksena tukkupakkaukset). Alennus lasketaan automaatisesti, kun lisäät tuotteet ostoskoriin.


Näytetään kaikki 18 tulosta

Näytetään kaikki 18 tulosta