käsintehdyt kuvakorut ja helmikorut

Riipus omavalintaisella kuvalla

Alkaen: €30.00

Tilaa uniikki riipus omavalintaisella kuvalla! Se on myös loistava lahjaidea. Aiheena voi olla lemmikkisi, lempipaikkasi, lapsesi kuva tai elämäsi 'slogan'. Vaihtoehtoja on rajattomasti, laita vain mielikuvituksesi lentämään :)

Kuvassa olevien muotojen koot:
Vaihtoehto 1: 3x1,5 cm.
Vaihtoehto 2: 2x2,5 cm.
Vaihtoehto 3: 4x2 cm.
Vaihtoehto 4: halkaisija 2,5 cm.
Vaihtoehto 5: halkaisija 3,5 cm.
Vaihtoehto 6: 2,5x3,1 cm.

Riipuksien takaosa on musta. Mukaan tulee kirurginteräksinen palloketju.

Valokuvan rajaus sisältyy hintaan.

Luethan tarkkaan, sillä koruilla omavalintaisella kuvalla tai tekstillä ei ole vaihto-/hyvitys- tai palautusoikeutta (paitsi, jos korussa on oikea virhe - koru on rikki, riipuksen pinnalla huomattavia naarmuja, värieroa ja kuvasisällön puutteita ei lasketa vioiksi).

VALOKUVAN VAATIMUKSET

Tulihelmi ei arvioi saamansa valokuvien laatua, vaan valmistaa korun mistä tahansa kuvasta. Asiakas vastaa kuvamateriaalin laadusta.

Koko
Minimikoko 500 x 500 pikseliä tai isompi. Huomioithan, että kuvan tulisi olla isompi, jos haluat koruun vain osan kuvaa.

Laatu
Kuvan tulisi olla hyvänlaatuinen: terävä, tasainen valoisuus, oikea värisävy (ei kellertävää, punertava, jne). Tasainen tausta, jos kyseessä on potretti (lemmikin, ihmisen potretti), tausta erivärinen, kuin objekti, jotta kohde erottuu. Ei salamaa eikä mielellään puhelimella otettu kuva.
Vaikka kuvaa voi tiettyyn rajaan asti käsitellä paremmaksi, lopputulos ja valmiin korun ulkonäkö riippuu paljon alkuperäisen kuvan laadusta.

MITEN KORUN TILAAMINEN ETENEE

Vaihe 1 - tilaaminen

Valitse:
- muoto kuudesta vaihtoehdosta
- liitä kuva/kuvat (lue kohta “Valokuvan vaatimukset" ylhäältä)
- jos haluat lisätä kuvaan tekstiin, kirjoita se kenttään
- kirjoittaa minkä pituisen ketjun haluat

Kuvaile tilauksen kommentissa mahdollisimman tarkasti miten kuva tulee rajata. Jos et pysty lataamaan kuvaasi täältä, voit lähettää sen myös sähköpostilla: info (at) tulihelmi.fi.

Vaihe 2 - luonnos

Ennen riipuksen valmistamista lähetämme sähköpostiisi luonnoksen, jossa on useita rajausvaihtoehtoja miltä riipus tulee näyttämään. Valmistamme korun valitsemastasi vaihtoehdosta.

Huomioithan, että korut ovat pienet ja valokuvan pienet yksityiskohdat ei välttämättä erotu valmiissa esineissä. Myös värit saattavat poiketa luonnoksen väreistä.

Vaihe 2a - luonnos paperille

Lähetämme sinulle myös oikeassa koossa paperille tulostetun luonnoksen kuvan, josta näet mitkä yksityiskohdat näkyvät valmiissa korussa. Tulostin muuttaa jonkin verran valokuvan alkuperäistä väriä, joten paperitulosteesta saa paremmin käsitystä väreistä (riippuu myös näyttösi asetuksista, valokuva ei koskaan toista värejä täydellisesti).

Vaihe 3 - valmistus ja toimitus

Valmistus
2.1. - 31.10. - 14 arkipäivää
1.11. - 1.1. tulleet tilaukset käsitellään 2.1. alkaen

Toimitus Suomeen kirjeenä 1-2 arkipäivää. Koru toimitetaan kauniisti paketoituna.

Valitse:

Vaihtoehdot

*liitä tähän haluamasi kuva
*jos haluat lisätä tekstin, kirjoita teksti kenttään

( +€5.00 )


*kirjoita kenttään kuinka pitkän ketjun haluat
  • Paino: 30 g
  • 9 Kpl varastossa


Copyright © 2010-2018 Tulihelmi. Powered by Zen Cart